Marka Yönetimi Eğitimi
Bu eğitime kaydolarak marka yönetiminin inceliklerini ve markalaşma süreçlerinde dikkat edilmesi gerekenleri uzmanından öğreneceksiniz.
Türkçe & İngilizce
Esnek Tasarım
Türkçe
Marka Yönetimi Eğitimi, katılımcılara işletmelerin marka olma süreçleri hakkındaki temel bilgileri aktarmayı amaçlayan bir online eğitim programıdır. Marka Yönetimi Eğitimi ile katılımcılar; pazarlama, pazarlama iletişimi ve marka stratejisi oluşturma gibi alanlarda bilgi sahibi olmaktadır.
İşletmelerin büyümesi için markalaşarak tüketicinin zihninde yer etmesi gerekir. Marka olmak, bir süreçtir ve bu sürecin en sağlıklı şekilde ilerlemesi için marka yönetimi yapılır. Marka yönetiminin etkin bir şekilde yapılması için bir dizi kavrama hakim olmak ve belli stratejilerin nasıl uygulandığını bilmek gerekir. Eğer siz de markanızın hızla büyümesini istiyorsanız vakit kaybetmeden Marka Yönetimi Eğitimi’ne katılın. Eğitim sonunda alacağınız sertifika ile yetkinliğinizi belgeleyin ve müşterilerin zihninde iz bırakın!
Marka Yönetimi Eğitimi ile şunları öğreneceksiniz:
- Bir markanın temel unsurlarının neler olduğunu,
- Marka stratejilerinin nasıl uygulanması gerektiğini,
- Dijital dünyada marka yönetiminin nasıl yapıldığını,
- Temel pazarlama terimlerini,
- Pazarlama iletişimini.
Marka Yönetimi Nedir?
Marka yönetimi, markanın sektörde kendisi ile ilgili oluşacak algıya dair uygulayacağı faaliyetlerin bütünüdür.
Marka yönetimi çalışmaları, planlama ve analiz faaliyetlerinden oluşur. Markanın amacının, stratejisinin ve hedef kitlesinin belirlenmesi gibi birçok süreç, marka yönetimi kapsamında ele alınmaktadır.
Marka Yönetiminin Unsurları Nelerdir?
Marka yönetiminin unsurları, somut ve somut olmayan unsurlar şeklinde iki başlıkta incelenir. Somut unsurlar, ürünün dış görünüşü ve fiyatı gibi duyulara hitap eden kısımlarını içerir. Marka yönetiminde somut olmayan unsurlar ise tüketicinin markayla kurduğu ilişki ve elde ettiği deneyimlerle ilgilidir.
Markalaşmanın Aşamaları Nelerdir?
Markalaşmanın aşamaları şunlardır:
- Ürün markalama
- Hat markalama
- Grup markalama
- Kurumsal markalama
- Paylaşımlı (kaynak) markalama
- Destekli markalama
Marka Yönetimi Eğitimi Nedir?
Marka Yönetimi Eğitimi, katılımcıların bir işletmenin marka olma sürecine dair detaylı bilgi edinmesini sağlayan online eğitim programıdır. Marka Yönetimi Eğitimi ile katılımcılar marka kavramı, pazarlama ve pazarlama iletişimi alanında bilgi sahibi olmaktadır.
Marka Yönetimi Eğitimi’ne Kimler Katılabilir?
Marka Yönetimi Eğitimi’ne şu kişiler katılabilir:
- Pazarlama ve satış alanlarında istihdam edilenler,
- Reklamcılık alanında çalışanlar,
- İktisadi ve idari bilimler fakültesi öğrencileri,
- Satış-pazarlama alanına ilgi duyan kişiler,
- İşletme sahipleri,
- Markasını büyütmek isteyen kişiler.
Marka Yönetimi Eğitimi Nasıl Gerçekleştirilir?
Marka Yönetimi Eğitimi, İstanbul Boğaziçi Enstitüsünde canlı ders yöntemiyle online ortamda düzenlenmektedir. Marka Yönetimi Eğitimi’nin çevrim içi ortamda yapılması, farklı yerlerde yaşayan kişilerin eğitime katılmasını kolaylaştırmaktadır.
Marka Yönetimi Eğitimi’ne Katılmak için Neler Gereklidir?
Marka Yönetimi Eğitimi’ne katılmak için şunlar gerekmektedir:
- Aktif internet bağlantısı,
- Bilgisayar veya akıllı telefon,
- Gerekli cihazı kullanım bilgisi.
Marka Yönetimi Eğitimi Ne Kadar Sürer?
Marka Yönetimi Eğitimi toplam 4 saat sürmektedir.
Marka Yönetimi Eğitimi Ders ve Konu Başlıkları Nelerdir?
Marka Yönetimi Eğitimi ders ve konu başlıkları şu şekildedir:
- Marka nedir?
- Temel marka unsurları
- Marka DNA’sı nasıl oluşturulur?
- Ürün ve marka neden farklıdır?
- Marka yönetimi
- Marka stratejisi oluşturma
- Dijital dünyada marka yönetimi
- Pazarlama planı
- Pazarlama stratejisi ve yönetimi
- Pazarlama karması
- SWOT analiz
- Konumlandırma
- Reklam
- Halkla ilişkiler (PR)
- Medya iletişim (konvansiyonel ve dijital medya)
- Dijital iletişim
- Sosyal medya iletişimi
- Influencer iletişimi
Marka Yönetimi Eğitimi Sonunda Sertifika Verilir mi?
Marka Yönetimi Eğitimi sonunda katılımcılara sertifika verilmektedir. Marka Yönetimi Eğitimi bittikten sonra alınan sertifika ile katılımcılar, marka yönetimi alanında donanımlı olduklarını kanıtlama fırsatı yakalamaktadır.
Marka Yönetimi Eğitimi Sonunda Hangi Sertifikalar Verilir?
Marka Yönetimi Eğitimi sonunda katılımcılara şu sertifikalar verilir:
- Enstitü onaylı sertifika,
- Uluslararası geçerli sertifika,
- Üniversite onaylı sertifika.
Marka Yönetimi Eğitimi Sonunda Sertifika Nasıl Alınır?
Marka Yönetimi Eğitimi sonunda sertifika almak için katılımcıların eğitime katılması yeterli olmaktadır. Öğrenme süreci sona erdikten sonra katılımcıların sertifikalarını öğrenci panelinden talep etmesi gerekir. Bu işlemin ardından belge hazırlanıp öğrenciye iletilmektedir.
Boğaziçi Enstitüsü onaylı sertifikanız ve uluslararası geçerli sertifikanız adresinize fiziki olarak gönderilecektir. Üniversite onaylı sertifikanızı ise e-Devlet üzerinden sorgulayabilirsiniz. Sertifikanızın e-Devlet sisteminde görülme süresi, belgenin oluşturulmasından sonraki 10 iş günü içindedir. Bu süre, dönemsel yoğunluğa bağlı bir şekilde farklılık gösterebilir.
Marka Yönetimi Eğitimi Sonunda Verilen Sertifikalar Ne İşe Yarar?
Marka Yönetimi Eğitimi sonunda verilen sertifikalar ile kişiler reklamcılık, satış ve pazarlama alanlarında istihdam edilme olasılıklarını arttırabilir. Çünkü marka yönetimi alanında bilgili olan kişiler, işletmelerin büyümesi için gerekli pazarlama ve reklam stratejilerini oluşturabilmektedir. Ayrıca Marka Yönetimi Eğitimi sonunda verilen sertifikalar sayesinde kişi marka yönetimi alanındaki yetkinliğini belgeleme fırsatı da bulmaktadır.
Boğaziçi Enstitüsünde Marka Yönetimi Eğitimi Sertifika Ücreti Ne Kadar?
Boğaziçi Enstitüsünden aldığınız Marka Yönetimi Eğitimi sonunda dijital ya da fiziki sertifika sahibi olmak için ücret ödemeniz gerekmektedir. Fiziki sertifikalarda öğrencilere destek olmak amacıyla kargo ücretsiz bir şekilde ulaştırılmaktadır, öğrencilerden ekstra kargo ücreti talep edilmemektedir.
Sertifika ücreti; belgenin basımı ya da dijital ortamda sunulması için gerekli olan, anlaşmalı olduğumuz üniversitelerin onay, imza ve operasyonel süreçleri için sertifikaya talep ettiği bedellerden oluşmaktadır.
Kurs İçeriği
Eğitimini aldığınız sertifika, hangi üniversiteden onaylandıysa o üniversitenin adı ile sorgulama yapmanız gerekmektedir. Sertifika sorgulamalarınızı bilgisayar üzerinden yapmanız tavsiye edilir. Sorgulama detaylarına dair detaylı bilgiyi "e-Devlet Üzerinden Sertifika Sorgulama" içeriğinden öğrenebilirsiniz.
Sınavda başarısız olmanız durumunda 3 defa sınava girme hakkınız bulunmaktadır.
(Toplam 7 Değerlendirme)
Yorumlar
Başvuruda Bulunun
bir adım daha yaklaşın. Geleceğinizi şekillendirmek için eşsiz fırsatları kaçırmayın!