Dijital Pazarlama Eğitimi

Bu eğitim ile geleceğin meslekleri arasında kabul edilen dijital pazarlama uzmanlığını kapsamlı bir şekilde öğreneceksiniz. Eğitim sonunda alacağınız sertifika ile mesleğinizde bir adım önde olacaksınız.

1,990.00₺ 2,629.99₺
Sertifika

Türkçe & İngilizce

Cihaz Desteği

Esnek Tasarım

Eğitim Dili

Türkçe

Üniversite Onaylı Sertifika

Alın! Ne olur alın! Lütfen, alın! Almazsanız küseriz… Bunları duymaktan bıktınız değil mi? Ben size tam tersini söyleyeceğim. Almayın bu eğitimi. Boş verin almayın! Hem isminde bile meymenet yok! Bütünleşik Dijital Pazarlama Eğitimi! Bütünleşik nedir, abi? diye sormaktan ve gülmekten kendimi alamadım. Ben bunun pazarlamasını yapmam dedim. Hemen bu yazıyı kaleme aldım. Bu eğitimi alıp da ne yapacaksınız? Dijital çağın tüm detaylarını öğrenmek ne işinize yarayacak? Dijital unsurları birbiriyle entegreli hale getirmek sizi nereye götürecek. Çağın getirilerine adapte olmak mı bu eğitimin getirisi. Dijital dönüşümü gerçekleştirmeyip ölü şirketler mezarlığına katılmak varken bu çaba niye? Çok para kazanıp da ne yapacaksınız?

Bu eğitimi satın almayarak;

  • Dijital çağın getirdiği yeniliklere yabancı kalacaksınız.
  • Gelişen ve güncellenen her şeyden bihaber olacaksınız.
  • En yeni ve en kullanılabilir tüyolardan uzak olacaksınız.
  • Dijital unsurları entegre ederek bütünsel bir hizmet sunmayı aklınızdan bile geçirmeyeceksiniz.
  • Çok paranız olmayacak.
  • Ne güzel değil mi?

Dijital Pazarlama 360 Derece Dijital Pazarlama Nedir?

Dijital pazarlamanın doğuşu, bundan yaklaşık 100 yıl öncesine kadar uzanmaktadır. İletişim teknolojilerinin ilk ortaya çıktığı günden bu yana, dijital pazarlama hayatlarımızda var olan bir pazarlama taktiği olarak ön planda yer almaktadır. Dijital kanallar üzerinden reklamları kapsamına alan dijital pazarlama terimi, her türlü kanal üzerinden potansiyel müşteri kitlesine ulaşmak anlamına geliyor.

Hem çevrimiçi hem de çevrimdışı olarak yapılabilen dijital pazarlama, elektronik araçların hayatlarımızda yer almaya başladığı ilk günden bu yana gelişimini sürdürmüştür. Günümüzde ise dijital pazarlama, daha kolay ve daha etkin kullanılan bir reklam tekniği olduğundan sıkça karşımıza çıkmaktadır.

Dijital pazarlama taktiklerinin temel aldığı bazı pazarlama türleri vardır. Bunlardan ilki, bütünleşik dijital pazarlama veya bilinen diğer adıyla 360 derece dijital pazarlamadır. İletişim materyalleri, marka ve pazarlamanın bir bütünlük içerisinde bir araya getirilmesi ve sunulmasını kapsayan bu pazarlama taktiği, tüm pazarlama unsurlarını bünyesinde toplar.

360 derece dijital pazarlamanın temelinde, var olan her kanal üzerinde potansiyel müşterilere ulaşmayı hedef almak vardır. Hizmet veya ürünler, potansiyel müşterilerin satın alma kapasitelerine göre belli stratejiler çerçevesinde sunulur. 

Geçmişte radyo, televizyon ve gazete gibi yayın araçlarıyla markalar bu pazarlama taktiğini sık sık kullanmış olsalar da, günümüzde online ortamın varlığıyla daha kapsamlı ve daha etkin kullanılabilen bir pazarlama stratejisi haline gelmiştir.

Dijital Pazarlamanın Geleceği

Dijital pazarlamanın geleceğini çeşitli örneklerle ele almak mümkün. Örneğin günümüzde Google’ın gelirleri, geleneksel bir medya kuruluşunun gelirlerinden kat kat üstündür. Çünkü bu platform online ortamın en önemli ve en aktif kuruluşu olarak ön plana çıkmaktadır. 

Bir gün içerisinde insanların online ortamda harcadıkları zamanın 11 saat ve üzerinde olması, elektronik cihazların ve bu cihazlar üzerinden potansiyel müşterilere ulaştırılan reklam ve hizmetlerin geleceğini doğrudan etkilemektedir.

Bundan birkaç yıl öncesine kadar SEO, SEM, PPC, Google AdWords gibi unsurlar pazarda pek sık karşımıza çıkmazken, artık bu terimler ve bunların ifade ettiği anlamlar da sıradanlaştı ve hayatlarımıza entegre oldu. Birçok şirket online ortamların pazarlama potansiyellerini değerlendirmeyi tercih ederken, çevrimiçi pazar büyük bir rekabetin de odağına yerleşti. 

İnsanlar aradıkları her şeyi kolay bir şekilde online olarak bulmanın cazibesinin tadına varmışken, pazarlama ve perakende kaynakları ülke içerisinde veya denizaşırı olarak uluslararası faaliyetler yürütmeye başladırlar. 

Yurtiçi veya yurtdışı olsun, çok kanallı pazarlama stratejilerini online ortama sunan pek çok şirketin ürün ve hizmetlerinden kolay bir şekilde yararlanmak mümkün. Bu erişim kolaylığı ile rekabet avantajı, büyük ve küçük bütün şirketlerin gelecekte online pazara taşınacağının açık bir göstergesidir.

Dijital Pazarlama Stratejisi Ne Demek?

Markaların ürün ve hizmetlerini yürütürken, bu hizmetleri geliştirmek konusunda bazı pazarlama stratejileri izlemeleri şarttır. Kendilerine özgü pazarlama stratejileri geliştirmeyen markalar, markalarının değer kaybetmesi riskiyle karşı karşıya kalabiliyorlar. 

Net bir pazarlama stratejisiyle yola çıkıldığı zaman, marka değerini arttırmak ve potansiyel müşterilere kolay bir şekilde ulaşmak mümkün olacaktır. Dijital pazarlama stratejileri de bu noktada devreye girmektedir. Çevresel faktörler, müşteri faktörü, iş dünyası ve rakip faktörleri dijital pazarlama stratejilerinin temelini oluşturmaktadır.

Dijital Pazarlama Eğitiminde Öğrenecekleriniz?

Dijital pazarlama, globalleşen dünyanın ve gelişen teknolojinin gerekli bir unsuru halini almıştır. Şirketlerin ilerlemesi, dijitalleşmeye ve online pazarı yakından takip etmeye bağlıdır.

Bu bağlamda Boğaziçi Enstitüsü dijital pazarlama eğitiminde öğrenecekleriniz arasında;

  • Başarılı stratejiler ve geliştirme planları,
  • Aşırı bilgi yükünün var olduğu online ortamda öne çıkabilmek,
  • Hedeflenen iş planlarının yürürlüğe konulabilmesi,
  • Online ortamlarda varlık oluşturma ve varlığı yönetme,
  • Reklam ve pazarlama stratejileri hakkında bilgiler,
  • Dijital pazarlama alanında uzmanlaşmak,
  • Müşterileri doğru anlamak ve onları doğru pazarlama taktikleriyle yönlendirmektir.

Boğaziçi Enstitüsü dijital pazarlama eğitimi kapsamında edinilen bu bilgilerle sertifikalı bir dijital pazarlama uzmanı olunabiliyor.

Bu Eğitime Neden Katılmalısınız?

Her geçen günle birlikte şirketlerin dijitalleşen dünyaya ayak uydurması, markaların kapsamlarını genişletmelerini gerekli hale getirmektedir. Dijital pazarda trendleri belirlemek, marka oluşturmak, var olan markayı yükseltmek ve müşterilere ulaşmak çağımızın gerekliliğidir diyebiliriz. Dijital pazarlamanın geleceğinin gelişime ve yükselmeye oldukça açık olması, dijital pazarlama eğitimlerine katılmayı gerekli hale getiriyor. Çünkü artık çevrimiçi platformlar, müşterilere ulaşmanın en pratik ve en gerekli yolu halini almıştır.

Bu Kursun Sunduğu İmkanlar

Boğaziçi Enstitüsü tarafından katılımcılara online olarak ve sınırsız bir şekilde sunulan dijital pazarlama kursu, sektörde sertifikalı bir uzman olmak için kullanılabilir. General Mobile Sosyal Medya Uzmanı, DPA Ajansı Pazarlama Uzmanı, Seorative Ajans Başkanı gibi uzmanların bilgileriyle derlenen eğitimlerle dijital pazarlamanın incelikleri katılımcılara sunuluyor. Ayrıca eğitim sonrasında ücretsiz workshoplara katılım imkânları da bulunuyor.

Dijital Pazarlama Uzmanlığı Uzaktan Eğitim Programı

Katılımcılar, Boğaziçi Enstitüsü ayrıcalıklarıyla sıfırdan başlayarak detaylı ve online eğitimlerle dijital pazarlama uzmanlığı eğitim programlarına dahil olabilirler. Alanında uzman eğitmenlerle verilen eğitimler, ömür boyu sınırsız erişim, workshop destekleri gibi pek çok imkân bu program dahilinde yer alıyor. Günümüzün ve geleceğin büyüyen ve gelişen bu sektörüne sağlam temelli bir giriş yapmak Boğaziçi Enstitüsü ile mümkündür.

Dijital Pazarlama Eğitimine Kimler Katılmalıdır?

Dijital pazarlama uzmanlık eğitimlerine, bu sektöre ilgi duyan hemen hemen herkes katılabilir. Yeni bir marka oluşturmak isteyenler, sektörde var olan markasını ilerletmek isteyen kuruluş sahipleri, ajans çalışanları ya da bu sektörde kariyer hedefleyenler kursa kolaylıkla başvuru gerçekleştirebilirler.

Dijital Pazarlama Eğitiminin Üst Başlıkları

  • Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) Eğitimi
  • Sosyal Medya Eğitimi
  • Dijital İçerik Yazarlığı Eğitimi
  • Geleneksel Pazarlamadan Dijital Pazarlamaya Dönüşüm Eğitimi
  • Google Ads Eğitimi
  • Google Analytics Eğitimi
  • Search Console Eğitimi
  • Dönüşüm Optimizasyonu Eğitimi
  • Dijital Medya Planlama Eğitimi

Dijital Pazarlama Eğitimi Sonunda Sertifika Nasıl Alınır?

Dijital Pazarlama Eğitimi sonunda sertifika almak için eğitim videolarını eksiksiz bir şekilde izlemek gerekir. Eğitim sonunda sınav yapılmadığı için bu kriteri sağlamak, sertifika almak için yeterli olacaktır.

Boğaziçi Enstitüsü onaylı ve uluslararası geçerliliği olan sertifika, kişinin adresine fiziki olarak gönderilmektedir. Sertifika gönderimi için kargo ücreti talep edilmemektedir. Üniversite onaylı sertifika ise e-Devlet üzerinden yapılacak sorgulama işlemi sonucunda görüntülenmektedir. Sertifikanın e-Devlet sisteminde görülme süresi ise sertifikanın hazırlanmasından sonraki 10 iş günü içinde gelişmektedir. Bu süre, dönemsel yoğunluğa bağlı değişkenlik gösterebilir.

Boğaziçi Enstitüsünde Dijital Pazarlama Eğitimi Sertifika Ücreti Ne Kadar?

Boğaziçi Enstitüsünden aldığınız Dijital Pazarlama Eğitimi sonunda dijital ya da fiziki sertifika sahibi olmak için ücret ödemeniz gerekmektedir. Fiziki sertifikalarda öğrencilere destek olmak amacıyla kargo ücretsiz bir şekilde ulaştırılmaktadır, öğrencilerden ekstra kargo ücreti talep edilmemektedir.
Sertifika ücreti; belgenin basımı ya da dijital ortamda sunulması için gerekli olan, anlaşmalı olduğumuz üniversitelerin onay, imza ve operasyonel süreçleri için sertifikaya talep ettiği bedellerden oluşmaktadır.

Kurs İçeriği

Ünite Seo Nedir? Seo'nun Tarihçesi
Ünite Arama Motorları Nasıl Çalışır?
Ünite SEM Nedir? SEM ile SEO Arasındaki Farklar Nelerdir?
Ünite Anahtar Kelime Arama Sorgusu Nedir?
Ünite Tıklanma Oranı Nedir?
Ünite SEO’nun Kısımları - SEO Çalışmaları Kaça Ayrılır?
Ünite Arama Motoru Sıralama Faktörleri - Sıralama Algoritmaları
Ünite Google Kalite Yönergeleri - White Hat vs Black Hat SEO
Ünite SEO Uzmanı Ajansıyla Çalışmam Şart mı?
Ünite SEO'ya Ne Zaman Başlamak Gerekir? Ne Kadar Sürer?
Ünite SEO'ya Başlarken Bilinmesi Gerekenler Ünite Özeti
Ünite Site İçi SEO Çalışmaları
Ünite Anahtar Kelime Araştırması Nedir? Hangi Amaçlarla Bu Araştırma
Ünite Anahtar Kelime - Sayfa Eşleştirmesi (Keyword-URL Mapping)
Ünite Anahtar Kelime Araştırması Nasıl Yapılır? - Temel Araştırma Yön
Ünite Anahtar Kelime Araştırması Datasını Excel / Google E-Tablo Şabl
Ünite Keywordtool.io ve Ubersuggest ile Anahtar Kelime Araştırması
Ünite Ahrefs ile Anahtar Kelime Araştırması (Kelime veya Kelime Liste
Ünite Ahrefs ile Rakip Anahtar Kelime Araştırması
Ünite Search Console ile Anahtar Kelime Araştırması
Ünite Google Keyword Planner (Anahtar Kelime Planlayıcı) ile Anahtar
Ünite Anahtar Kelime Araştırmasıyla Elde Edilen Kelimelerin Arama Hac
Ünite Hummingbird ve Rankbrain Algoritmaları
Ünite Anahtar Kelime Araştırma Konuları Özeti
Ünite İçerik Geliştirmeleri - Giriş
Ünite Title ve Meta Description Optimizasyonları
Ünite Title ve Meta Description Örnek Analizi
Ünite İçerik Kalitesi ve Uzunluğu
Ünite İçerikte Anahtar Kelime Kullanımı ve Optimizasyonu
Ünite Heading Optimizasyonu
Ünite Görsel Optimizasyonu
Ünite Blog ile Organik Görünürlüğünüzü Arttırın
Ünite Panda Algoritması
Ünite Teknik Geliştirmelere Giriş
Ünite Tarama; İndeksleme Geliştirmeleri -1
Ünite Tarama; İndeksleme Geliştirmeleri -2
Ünite Erişebilirlik Geliştirmeleri
Ünite Site Mimarisi Geliştirmeleri
Ünite Mobil Uyum ve SEO Çalışmaları
Ünite Sayfa Hızı Geliştirmeleri
Ünite Google Pagespeed Insights ile Sayfa Hızı Analizi
Ünite Gtmetrix ile Sayfa Hızı Analizi
Ünite Pingdom ile Sayfa Hızı Analizi
Ünite AMP (Hızlandırılmış Mobil Sayfalar)
Ünite Ahrefs Site Audit ile Teknik ve İçerik Analizi - 1
Ünite Ahrefs Site Audit ile Teknik ve İçerik Analizi - 2
Ünite Screaming Frog ile Teknik ve İçerik Analizi
Ünite Yapılandırılmış Veri - Zengin Sonuçlar
Ünite Çok Dilli Sitelerde SEO Çalışmaları
Ünite Teknik Geliştirmeleri Önceliklendirmek ve Konu Özeti
Ünite Site Dışı SEO'da Bilinmesi Gereken Temel Konular-1
Ünite Site Dışı SEO'da Bilinmesi Gereken Temel Konular-2
Ünite Site Dışı SEO'da Bilinmesi Gereken Temel Konular-3
Ünite Site Dışı SEO'da Bilinmesi Gereken Temel Konular-4
Ünite Site Dışı SEO'da Bilinmesi Gereken Temel Konular-5
Ünite Site Dışı SEO'da Bilinmesi Gereken Temel Konular-6
Ünite Anchor Text Nedir? Anchor Text Çeşitleri
Ünite Link İnşası Taktikleri
Ünite Link Getirecek İçerik Oluşturmak
Ünite Ücret Karşılığı Link Satın Almak ve Misafir Blogculuk
Ünite Ürün/Hizmet Karşılığı veya İncelemesi ile Link İnşası
Ünite İnfografikler ile Link İnşası
Ünite Marka Atıflarını Linke Çevirme
Ünite Etkinlik Düzenleyerek Link İnşası
Ünite Online Araç Oluşturarak Link İnşası
Ünite Mağaza / Şubeler ile Link İnşası
Ünite Partner / Çözüm Ortakları ile Link İnşası
Ünite Sosyal Medya Siteleri ile Backlink İnşası
Ünite Kırık Backlinklerdeki Gücü Geri Kazanmak
Ünite Kırık Link İnşası
Ünite Rakip Backlink Analizinin Önemi
Ünite Sektörel Backlink Analizi
Ünite Ahrefs ile Rakip Backlink Analizi
Ünite Ücretsiz Backlink Analiz Araçları
Ünite Örnek Website Backlink Analizleri
Ünite Negatif/Anti SEO Çalışmaları
Ünite Zararlı Backlinkleri Tespit Etmek ve Disavow/Reddetme Süreci
Ünite PPC, Sosyal Medya ve Diğer Ücretli/Ücretsiz Çalışmaların SEO'ya
Ünite Search Console Nedir? Nasıl Kayıt Olunur? Site Haritası Gönderm
Ünite Search Console ile URL Denetimi, Robots.txt Test Aracı, Kapsam,
Ünite Yandex'e Kayıt Olmak ve Site Haritasını Eklemek
Ünite Bing'e Kayıt Olmak ve Site Haritasını Eklemek
Ünite Google Analytics
Ünite Sıralama Kontrolü Yöntemleri
Ünite Online SEO Araçları
Ünite Ücretli SEO Araçları
Ünite Site Çeşitlerine Özel SEO Stratejileri
Ünite Site Kurulmadan Önce Dikkat Edilecekler
Ünite WordPress Sitelerde SEO Çalışmaları
Ünite Eticaret Sitelerinde SEO Çalışmaları
Ünite Hizmet Sitelerinde SEO Çalışmaları
Ünite Blog/Portal/İçerik Sitelerinde SEO Çalışmaları
Ünite Haber Sitelerinde SEO Çalışmaları
Ünite Lokal SEO Çalışmaları
Ünite Arama Motoru Cezaları
Ünite SEO Uzmanında Olması Gerekenler - Dikkat Edilmesi Gerekenler
Ünite SEO Bilginizi Arttıracak/Güncel Tutacak Kaynaklar/Taktikler
Ünite Sosyal Medya Uzmanlığına Giriş
Ünite Sosyal Medya Uzmanlığı Nedir?
Ünite Sosyal Medya Kullanıcı Grupları
Ünite Hesap Oluştururken Dikkat Edilmesi Gerekenler
Ünite Hesap Büyütme
Ünite Monitoring ve Raporlama
Ünite Kriz Yönetimi
Ünite Sosyal Medya Pazarlaması
Ünite Hedef Kitle, Pazar ve Rakip Analizi
Ünite İçerik Üretimi ve Pazarlama
Ünite İyi İçeriğin Temel Elementleri
Ünite Funnel ve Reklam Optimizasyonu
Ünite Sosyal Medya Gönderi Tasarımı
Ünite Gönderimi Tasarımı - Canva
Ünite Sosyal Medya ve SEO İlişkisi
Ünite Metrikler
Ünite Meta Reklamları Uygulama
Ünite Google Ads'e Giriş
Ünite Google Ads Uygulama
Ünite Remarketing
Ünite Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya
Ünite Dijital Pazarlamanın Çerçevesi
Ünite Dijital Pazarlamanın Avantajları
Ünite Dijital Pazarlamanın Dezavantajları
Ünite Sosyal Medya Pazarlaması
Ünite Sosyal Medya Pazarlama Adımları
Ünite Sosyal Medya Pazarlama Araçları
Ünite Sosyal Medya Pazarlamasının İşletmelere Sağladığı Avantajlar
Ünite Sosyal Medyanın Satın Alma Sürecine Etkisi
Ünite Sosyal Medya Stratejileri
Ünite Kurumsal Sosyal Medya Hesap Yönetimi
Ünite Facebook Yönetimi
Ünite Youtube Yönetimi
Ünite Instagram Yönetimi
Ünite Sosyal Medya Hesapları Kullanım Süreci Nasıl Olmalı?
Ünite İnternet Okuryazarlığı Nedir?
Ünite Online İçeriklere Dair Temel Bilgiler
Ünite Online İçerik Yazarlığı Nedir?
Ünite Online İçerik Yazanların Türleri Var mıdır?
Ünite Online İçerik Yazarlığının Editörlükten Farkı Nedir?
Ünite Online İçerik Yazarlarının Sahip Olması Gereken Nitelikler Nel
Ünite İçerikte Anlam ve Bütünlük Nasıl Oluşturulur?
Ünite İçerik Yazımında En Sık Yapılan Hatalar Nelerdir?
Ünite 2020 Online İçerik Trendleri Nelerdir?
Ünite Anahtar Kelime/Arama Sorgusu Nedir? Anahtar Kelime Çeşitleri Ne
Ünite Anahtar Kelime Araştırması Nedir? Hangi Amaçlarla Bu Araştırma
Ünite Anahtar Kelime Araştırması Nasıl Yapılır? - Temel Araştırma Yön
Ünite İçerik Kalitesi ve Uzunluğu
Ünite İçerikte Anahtar Kelime Kullanımı ve Optimizasyonu
Ünite Heading Optimizasyonu
Ünite Görsel Optimizasyonu
Ünite Blog ile Organik Görünürlüğü Arttırma
Ünite Panda Algoritması
Ünite Site Çeşitlerine Özel SEO Stratejileri
Ünite Blog/Portal/İçerik Sitelerinde SEO Çalışmaları
Ünite Haber Sitelerinde SEO Çalışmaları
Ünite İçerik Yazarlığı Uygulama 1
Ünite İçerik Yazarlığı Uygulama 2
Ünite İçerik Yazarlığı Uygulama 3
Boğaziçi Enstitüsündeki tüm eğitimler ücretsiz değil fakat ücretsiz olarak alabileceğiniz onlarca eğitim bulunuyor. Online eğitimler sayfamızdan tüm eğitimlerimize erişim sağlayabilirsiniz.
Bilişim, sağlık, psikoloji, hukuk gibi çok sayıda kategoriden eğitim alabilirsiniz. Bu eğitimlere ulaşmak için online eğitimler sayfasına girmeniz yeterli olacaktır.
Boğaziçi Enstitüsündeki eğitimler canlı ders ya da video içerik şeklinde sizlere sunuluyor. Eğitim içeriklerine bakarak eğitimin nasıl verildiğine dair bilgileri bulabilirsiniz.

Eğitimini aldığınız sertifika, hangi üniversiteden onaylandıysa o üniversitenin adı ile sorgulama yapmanız gerekmektedir. Sertifika sorgulamalarınızı bilgisayar üzerinden yapmanız tavsiye edilir. Sorgulama detaylarına dair detaylı bilgiyi "e-Devlet Üzerinden Sertifika Sorgulama" içeriğinden öğrenebilirsiniz.

Sertifikanızın e-Devlet sistemine yansıma süresi, sertifikayı oluşturmanızın ardından ortalama 10 iş günüdür. e-Devlet sertifika sorgulama içeriğimizden sorgulama detaylarını öğrenebilirsiniz.
Evet, tüm eğitimlerimizin sonunda sertifika ücreti almaktayız. Sertifikanızı fiziksel olarak talep etmeniz durumunda 499 TL, dijital olarak talep etmeniz durumunda ise 299 TL ödemeniz gerekmektedir. Uluslararası geçerli, üniversite ve enstitü onaylı olmak üzere üç sertifika için sizden sadece tek bir sertifika ücreti talep ediyoruz.
Sertifikaların basılıp kargoya verilme süresi, talep tarihinden sonra (resmi tatiller hariç) en fazla 3 gündür. Sertifikanız kargoya teslim edildikten sonra kargonun çalışma gününe bağlı olarak 5 iş günü içinde adresinize teslim edilir.
Hayır, sertifika gönderimi için herhangi bir ücret ödemesi bulunmuyor. Tüm sertifikalarda kargo ücretsiz.
Eğitimlerimizin sonunda çoğunlukla üniversite onaylı sertifika vermekteyiz ancak bazı eğitimlerimizde öğrencilere MEB onaylı sertifika verilmektedir. Detaylı bilgiye eğitimin açıklama metninden ulaşabilirsiniz.
Eğitimler sonunda aldığınız sertifikalar, eğitim aldığınız konu ve alan hakkında uzmanlığınızı kanıtlayan belgelerdir. Sertifikanızı iş görüşmelerinde referans olarak gösterebilir, devlet kurumlarında kullanabilir; aldığınız sertifika sayesinde mesleki yetkinliğinizi belgeleyebilir ve uluslararası geçerli sertifika ile yurt dışında da mesleğinizi yapabilirsiniz.
Türkiye'de yaşamayan kişiler de dilediği eğitimi alabilir. Eğitimlerimiz, dünyanın her yerinden erişime açıktır.
Boğaziçi Enstitüsünün tüm eğitimlerinde sertifika alıyorsunuz. Sertifika alma gibi bir zorunluluk bulunmuyor ancak eğitimi başarı ile bitirdiğinizi gösteren tek belge alacağınız sertifikalar, bu nedenle sertifika talep etmenizi öneriyoruz.
Eğitimi ve sınavı başarı ile tamamladıktan sonra “sertifika talep et” butonuna basarak sertifikanızı talep edebilirsiniz. Sertifikanızın size ulaşması için mutlaka girdiğiniz adresin güncel olması gerekmektedir.
Türk vatandaşı olmayan kişiler sertifika alabilmektedir. Ancak bu kişilerin TC kimlik numaraları bulunmadığından aldıkları sertifikalar e-Devlet'e işlenmez. Türk vatandaşlığı bulunmayan kişiler kendi vatandaşlık numaralarını yazarak sertifikalarını talep edebilirler.
Sertifika sorgulaması yapmak için sertifika sorgulama sayfasına gidin. Bu sayfada öğrenci numarası veya T.C. kimlik numarası ile sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.
Online eğitimlerin hiçbirinde başlama süresi bulunmaz, dilediğiniz zaman eğitimlere başlayabilirsiniz.

Sınavda başarısız olmanız durumunda 3 defa sınava girme hakkınız bulunmaktadır.

Eğitimi başarı ile tamamladıktan sonra sertifikanızı dilediğiniz zaman talep edebilirsiniz.
Tüm eğitimlere ömür boyu erişim hakkınız bulunmaktadır. Eğitimi bitirip bitirmemeniz önemli değildir, dilediğiniz zaman eğitime tekrar başlayabilirsiniz.
Sertifikalarınızı tüm dijital platformlarda kullanabilir ve sertifika eklemesi yapabilirsiniz. Bunun için yapmanız gerekenler ise sertifika eklemesi yapacağınız platforma girip dijital sertifikanızı, öğrenci numaranızı ya da sertifikanın URL alanını kopyalayıp gerekli alana eklemek.
Boğaziçi Enstitüsü birçok üniversite ile ortak çalışmalar gerçekleştirir ancak hiçbir üniversiteye bağlı değildir, bağımsız bir eğitim kurumudur.
Bu kursu öğrenciler nasıl değerlendirdi?
4.79

(Toplam 29 Değerlendirme)

86%
7%
7%
0%
0%

Yorumlar

Bu eğitimle birlikte satın alınan eğitimler

Facebook ve Instagram Reklamcılığı Eğitimi
Üniversite Sertifikalı
4.44(16)
Google Analytics 4 Eğitimi
Üniversite Sertifikalı
4.65(17)
Google Data Studio Eğitimi
Üniversite Sertifikalı
4.71(14)
Kurumunuz İçin
Başvuruda Bulunun
Kariyerinizi güçlendirin! Profesyonel Sertifika ve derece ile hedeflerinize
bir adım daha yaklaşın. Geleceğinizi şekillendirmek için eşsiz fırsatları kaçırmayın!
Eğitimleri incele - Teklif Al
1,990.00₺2,629.99₺
Sepete Ekle
Sepete Git
Kursa Devam Et
Eğitim Danışmanımız ile iletişime geç.
Hemen Ara
+90 850 840 54 37
Whatsapp ile destek al
İletişime geçmek için tıkla
Menüyü Kapat